Doku Paketi Yükleme (Texturepacks Yükleme)

9 Şubat 2013 Cumartesi


Texturepack
Texturepack2


Texture Pack(Doku Paketi) Nedir ?

  Texture pack,oyundaki blokların (texture) değişmesini, farklı bir görünüm kazanmasını sağlayan paketlerdir. Bu paketleri yükleyerek oyundaki dünyanın, eşyaların farklı görünümler kazanmasını sağlarsınız.


Nereden Bulabilirim ?

 Blogumuza elimizden geldiğinde farklı çeşitte doku paketi  yüklemeye çalışacağız. Ayrıca farklı ve güzel doku paketleri indirebileceğiniz siteleri bu yazı içerisinde sizlere vereceğim. Bu sitelerden istediğiniz doku paketini indirip oyununuza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Nasıl Kuracağım ?

  Texturepack kurmak oldukça basittir. Oyunu açtıktan sonra doku paketleri kısmına tıkladığınızda doku paketlerini görebilirsiniz. Sol alt tarafta "doku paketi klasörünü aç" butonunu göreceksiniz. Bu butona tıkladığınızda açılan pencereye indirdiğiniz doku paketini  kopyalayarak doku paketi kurma işlemini tamamlamış olursunuz.

Alternatif olarak Başlat-Çalıştır'a %appdata%\.minecraft\texturepacks komutunu verdiğinizde açılan klasöre'e aynı şekilde paketi yapıştırarak paketi yüklemiş olursunuz.

Nasıl Kullanacağım ?

 Doku paketleri kısmında "doku paketi seç " kısmın altından oynamak istediğiniz doku paketini seçip tamam a tıklayarak seçtiğiniz texturepackste oynamaya başlayabilirsiniz, keyifli oyunlar...



Leave a Reply

Blogger tarafından desteklenmektedir.